TERVETULOA

Ajankohtaista

Kokoontuminen yläasteen pihalla tenniskenttien puoleisessa päässä klo 18. Ohjelmassa poomseja ja pelailua, ehkä... Sään mukainen vaatetus.
Pidetään treenit pehmeämmällä alustalla. Paikka on tarkemmin Väre-Vintillä, (ent. Valintatalon yläkerta), Kauppatie 7-9, JÄRVELÄ. Jos tarvitset kyytiä yläkoululta tuonne, niin ilmoittele sähköpostilla tai puhelimella Janille, niin katsotaan kimppakyytejä kasaan.
Sunnuntaina 24.5 on viimeiset treenit talviaikataulujen mukaan. Kesän ajan treenataan tiistaisin ja torstaisin klo 18:00 - 19:30. Paikka ilmoitetaan myöhemmin.
Sali on varattuna vaalitenttiin, joten treenit on peruttu. Pääsiäisenä treenit normaalisti.
Johtuen säätilantesta perutaan keskiviikon luistelutreenit. Treenailkaahan omatoimisesti, jollei muuta niin lämmittely ja kunnon venyttely. Eli keskiviikkona ei ohjattuja treenejä. Sunnuntaina jatketaan taas normaalisti.
Sali on kiinni sunnuntaina 8.2.2015. Pidetään ulkoilupäivä pulkkailun ja muun mäenlaskun merkeissä. Paikkana Umpistentiellä sijaitseva pulkkamäki.
Hyvää alkanutta vuotta vaan kaikille!
Kaikki halukkaat, jos on innokkuutta treeneille sunnuntaina 28.12.2014, niin mailia Janille.
Kiitos (16.12.2014)
kaikille su 14.12. osallistuneille perinteiseen koko perheille tarkoitettuun sählyturnaukseen. Treenit jälleen ke 7.1. klo 19 alkaen. Rauhallista joulua ja menestyksekästä vuotta 2015.
Isänpäivä (9.11.2014)
Isänpäivän treenit peruttu, keskitytään juhlimiseen.
RSS ATOM