Ilvekset

Eturivissä reunoilla Hanna ja Salla
Seuran ensimmäinen juniorikurssi

Hausjärvellä on ollut aktiivista junioritoimintaa vuodesta 1996 alkaen, jolloin aloitettiin ensimmäinen ilveksille suunnattu alkeiskurssi. Toiminnan laajetessa Kärkölään vuonna 2000 on juniori-ikäisiä päässyt tutustumaan lajin saloihin jo useita kymmeniä.

Tällä hetkellä mukana toiminnassa on vielä ensimmäisestä ilvesalkeiskurssista (1996) kaksi harrastajaa jotka tosin ovat jo ylittäneet ilvesten ikärajan alle 14-vuotta:

Hanna Silvennoinen 1 dan sekä
Salla Vienonen 4 kup (sininen vyö)

Sekä Hanna että Salla ovat olleet jo harrastuksen alkuajoista lähtien aktiivisia kilpailijoita sekä leireillä kävijöitä.
Taitokisat, ottelu-ja poomsekisat ovat tulleet tutuiksi jo keltavöisestä lähtien.

Hanna on ollut myös vaikuttamassa suurelta osin Kärkölän ilvestoimintaan vetämällä yhdessä äitinsä kanssa alle 14-vuotiaiden harjoituksia.

Taitokisailijoita Loviisan kisoissa 2004

Taekwondon harrastaminen ilvesryhmässä:

Seurassamme ei tälle hetkellä ole erillisiä ilveksille suunnattuja harjoituksia. Kaikissa harjoituksissa saa tietenkin käydä. Mahdollisuuksien mukaan ilvekset otetaan omaksi  ryhmäkseen harjoituksissa. Nämä harjoitukset mukailevat Suomen Taekwondoliiton ilvesten vyökoevaatimuksia, jotka ovat hieman keveämmät aikuisten vaatimuksiin verrattuna. Perinteisen taekwondoharjoittelun ohella pyritään leikin varjolla kohottamaan lasten fyysistä ja myös henkistä kuntoa.

Syksyllä 2008 aloitetaan mahdollisuksien mukaan oma ryhmä ilveksille.

Taekwondon osa-alueita ovat: perustekniikka, poomse eli liikesarjat, itsepuolustus, askelottelut, ottelu.

Jani Perkkiö ja Reijo Vienonen ovat vastuussa kaikkien harjoitusten vedosta.
yhteydenotot ja tiedustelut: Jani 041-5079707 , Reijo 0400-776 126

 

Toiminnan tavoitteena on varmistaa, että jokaiselle on mahdollisuus liikkumiseen. Peruslähtökohtana on lapsesta huolehtiminen; pidetään liikunnallisesti mahdollisimman monipuolisia harjoituksia ja otetaan huomioon myös kasvatukselliset asiat seurassamme. Lisäksi katsotaan, että jokainen saa harjoitella tasavertaisena omasta taitotasosta riippumatta saaden positiivista palautetta. Harjoittelun tavoitteenahan on hyvän mielen saavuttaminen ja itseluottamuksen kasvattaminen.

Käy kurkistamassa Suomen taekwondoliiton ilvessivustoja täältä !

Hanna